Bruno op de billen van Buffel

De Group Bruno, die in Limburg onder meer 16 Esso-tankstations uitbaat, zal de komende 3 seizoenen op de broekjes van voetbalclub KRC Genk prijken. De broers Giuliano en Angelo Bruno zijn hevige supporters en voelen zich als Genks bedrijf nauw verbonden met de club. "Ons bedrijf is net als KRC Genk 25 jaar oud. Als familiale onderneming zijn we zelf opgegroeid in de schaduw van de terrils achter Cristal Arena. We vinden het daarom extra leuk dat we die unieke relatie op deze manier kunnen verzilveren," aldus de broers Bruno.

broek KRC GENK“Bij KRC Genk kijken we altijd uit naar partners die met ons een langdurige relatie willen opbouwen en die op die manier niet enkel voor de club, maar zeker ook voor de supporters een meerwaarde kunnen bieden. En zo’n partner hebben we met Group Bruno gevonden,” verduidelijkt Stephan Poelmans, commercieel directeur bij KRC Genk. Het bedrijf heeft al aangekondigd speciale acties voor supporters te willen opstarten.

Group Bruno neemt op de broekjes de plaats in van Casters Beton. Volgens Bart Casters was na drie jaar broeksponsoring de naambekendheid flink gestegen en het doel dus bereikt: “Casters Beton blijft evenwel structureel partner van KRC Genk, we verleggen enkel de focus van visibiliteit naar klantenrelaties, onder andere via onze loge," aldus Bart Casters.