Nieuws Limburg Bruyninx + Krischer + Renson = Autocenter

Bruyninx + Krischer + Renson = Autocenter

Bruyninx + Krischer + Renson = Autocenter

Renson Eddy 580X256Autocenter Tongeren is de nieuwe multimerkengarage die zopas in Tongeren de deuren heeft geopend. De Hasseltse groep Bruyninx participeert voor 60 procent, terwijl de garages Renson (Peugeot) en Krischer (Nissan) uit Tongeren elk 20 procent hebben. Naast de 2 voornoemde merken, is ook het gamma van KIA toegevoegd. “We hebben onze knowhow gekoppeld aan sterke merken in de regio, en zo bouwen we onze aanwezigheid in de provincie stelselmatig verder uit,” zegt Pol Bruyninx. “De andere 2 garages waren bereid om hun huidige locatie op te geven (zie foto) en samen in een nieuw verhaal te stappen aan de Maastrichtersteenweg. Een schitterende locatie, waar we sterk in geloven.” Op een strook van een tweetal kilometer vind je hier onder meer garages van BMW, Volkswagen, Mercedes, Renault en anderen.

Pol Bruyninx en zijn kompanen stellen bij Autocenter Tongeren meteen een 12-tal mensen tewerk. “En dat we net in de maand van het Autosalon kunnen openen, is uiteraard meegenomen. Toegegeven, we hebben het in de eerste dagen veel beter gedaan dan verwacht. Dat belooft…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.