Nieuws Limburg Camba doet fietsen voor Ter Heide

Camba doet fietsen voor Ter Heide

Camba doet fietsen voor Ter Heide

Ramen en deurenfabrikant Camba in Genk pakt uit met een opmerkelijk initiatief. Ten voordele van het opvangcentrum voor mindervaliden Ter Heide wordt zondag 7 oktober een toertocht voor mountainbikes georganiseerd. “We doen dit al enkele jaren en mochten bij de vorige editie zo’n 1350 deelnemers verwelkomen,” zegt Leon Caelen van Camba. “Dit leverde meer dan 6000 euro op voor Ter Heide. We vinden het onze plicht als bedrijf om enig maatschappelijk engagement te tonen. Onze medewerkers zijn dan ook allemaal graag bereid om een handje toe te steken. En dat is ook nodig, want met dit deelnemersveld behoort ons initiatief tot de grootsten in zijn soort.”

Nog een leuk extraatje: wie ingeschreven heeft voor de maaltijd, krijgt echte rennerskost voorgeschoteld. De kookploeg van dienst huist immers in een bus, waarin tijdens de Ronde van Frankrijk en andere rittenkoersen, de maaltijden worden bereid voor Tom Boonen en andere professionele wielrenners. Meer info op www.cambadag.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.