Nieuws Limburg Carglass (opnieuw) op 1 als beste HR-bedrijf

Carglass (opnieuw) op 1 als beste HR-bedrijf

Carglass (opnieuw) op 1 als beste HR-bedrijf

Als Bart Lambrechts, HR-directeur van Carglass, weldra moet uitwijken naar een nieuw kantoor, is het vast en zeker omdat zijn prijzenkast uit haar voegen barst… Na onder meer de onderscheidingen van Great Place to Work, Best Workplace en Investors in People, komt er nu met de Corporate HR Award, nog een ‘dikke prijs’ bij. Deze onderscheiding, toegekend na een onderzoek door HR Executive Circle en na een rondvraag bij sectorspecialisten, bekroont een bedrijf dat uitblinkt in het opbouwen en onderhouden van een team betrokken medewerkers. Carglass bleek de beste uit een groep van 28 genomineerden. Mee op het podium stonden Volvo Cars en KBC.

bart lambrechts carglass“De tevredenheid van onze medewerkers, daar doen we het voor,” aldus een gelukkige Bart Lambrechts. “Alles begint met geëngageerde, delighted medewerkers, die het beste van zichzelf geven en zo de hoofdrol spelen in ons streven naar delighted klanten.” De case van Carglass zal nu worden gebruikt als schoolvoorbeeld voor andere organisaties die hun HR-beleid willen professonaliseren.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.