Nieuws Limburg Cegeka 4de jaar op rij verkozen tot Top Employer

Cegeka 4de jaar op rij verkozen tot Top Employer

Cegeka 4de jaar op rij verkozen tot Top Employer

IT-bedrijf Cegeka, met hoofdzetel in Hasselt, is in België en Nederland opnieuw verkozen tot Top Employer. Het is voor het 4de jaar op rij dat Cegeka de prijs, die door Top Employers Institute wordt uitgereikt, in de wacht sleept. Daarnaast waren er ook onderscheidingen voor bedrijven met vestigingen in Limburg, zoals Lidl, Randstad of IPG.

Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de HR Best Practices Survey. In deze survey worden 6 HR-domeinen getoetst, opgesplitst in 20 onderwerpen zoals HR-strategie, werving van talent, diversiteit, welzijn en ontwikkelmogelijkheden. Cegeka behaalde de hoogst mogelijke score in zowel België als Nederland in de domeinen business strategy, werving van talent, kernwaarden, HR-beleid en leiderschap.

“Dit is een fantastische erkenning van al onze inspanningen ten aanzien van de ontwikkeling van ons HR-beleid, processen en activiteiten”, zegt Anik Stalmans, Chief Human Resource Officer bij Cegeka. “Maar de kracht van een goed HR-beleid is ook het kunnen inspelen op de wijzigende context. Zo is gedurende de coronapandemie het welzijn van onze medewerkers meer dan ooit tevoren een belangrijk aandachtspunt. Ondersteuning die we bieden, gaat van tips & tricks voor managers om teams op afstand te begeleiden en te motiveren tot diverse activiteiten rondom welzijn voor medewerkers; kortom we zijn ons zeer bewust van het belang van gezonde, gemotiveerde en veerkrachtige medewerkers”, besluit Stalmans.

Daarnaast werden in de lijst van 72 Belgische Top Employers ook een aantal bedrijven opgenomen die prominent aanwezig zijn in onze provincie. Zoals contactcenter IPG, Ordina, Saint-Gobain, Beobank, KPMG, EDF Luminus, Lidl, Randstad, enzovoort.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.