Nieuws Limburg Ceyssens levert glas voor Indiase supervilla

Ceyssens levert glas voor Indiase supervilla

Ceyssens levert glas voor Indiase supervilla

Ceyssens Glas uit Heusden-Zolder heeft een op het eerste zicht erg bizarre opdracht binnengehaald. Voor een steenrijke Indiër, die in zijn thuisland een supervilla gaat bouwen, mag de Limburgse onderneming al het glas leveren en plaatsen. “In totaal is dit voor ons een opdracht van zo’n miljoen euro,” vertelt zaakvoerder Dirk Ceyssens.

paviljoen villa indiaHoe komt zo’n klant nu bij Ceyssens terecht? “Het is zo dat we al meer een jaar een eigen vestiging hebben in Londen,” aldus Dirk Ceyssens. “Hier verkopen we meer speciale producten, zoals verwarmd glas, structurele beglazing en glazen schuifwanden. Een architect in Londen heeft ons daar opgemerkt, en informatie opgevraagd voor zijn Indiase klant. Ik ben dan vorig jaar persoonlijk naar New Delhi gegaan en heb daar een akkoord gemaakt voor dit project. Alles bij elkaar gaat het voor ons om een miljoen euro.”

Intussen is alles in productie in Heusden-Zolder en gaan de monteurs van Ceyssens in oktober ter plaatse voor de montage.

“Deze referentie heeft nu al deuren geopend naar vergelijkbare projecten in Dubai en op de Bahamas,” zegt Ceyssens nog. “Het is voor ons het resultaat van een geslaagde oefening om gezien de slappe conjunctuur in eigen land, de interessante exportmarkten te gaan verkennen.” Ceyssens is trouwens bezig om in Zolder een kijkwoning te bouwen waarin al deze moderne technieken geïntegreerd worden. Een impressie hebben ze alvast verzameld in dit knappe filmpje:

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.