Nieuws Limburg Deaplus engageert designers voor luxesegment

Deaplus engageert designers voor luxesegment

Deaplus engageert designers voor luxesegment

Deaplus, de Limburgse fabrikant van keukens en ander binnenschrijnwerk, mikt in 2015 op een bijkomend marktsegment. Ondernemer Jos Vaes heeft een paar topontwerpers aangesteld om vernieuwende keukens te maken in de hogere prijsklasse. Zo tekende Wim Segers van Studio Segers in Maaseik, 3 nieuwe concepten voor Deaplus. De andere 2 ontwerpen uit de collectie Ariade, zoals de nieuwe lijn heet, zijn van de hand van designer Danny Venlet.

ariade deaplus“In woelige economische tijden komt het er op aan om nichemarkten te bespelen,” vindt Jos Vaes. “We wilden graag in het topsegment een eigen stempel drukken. Het zijn 5 helemaal verschillende ontwerpen geworden, die met elkaar gemeen hebben dat ze er vernieuwend uitzien, heel functioneel zijn en vooral ook kunnen doorgetrokken worden naar ander meubilair, zoals dressings, badkamers of eetkamers. Wie dat wil, kan dus in de stijl die hij verkiest, een heel interieur samenstellen.”

jos vaes DeaplusJos Vaes (links op de foto) heeft ook bijkomend geïnvesteerd in de presentatie van de nieuwe keukens. In Boortmeerbeek (Vlaams-Brabant) werd hiervoor zelfs een heel nieuwe toonzaal gebouwd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.