Nieuws Limburg Delorge spreidt de vleugels naar Vlaams Brabant

Delorge spreidt de vleugels naar Vlaams Brabant

Delorge spreidt de vleugels naar Vlaams Brabant

Groep Delorge, verdeler van Skoda, Audi, Volkswagen en Seat, heeft in Diest de Audi-concessie van B&O overgenomen. Het is meteen de tiende vestiging voor Delorge en de eerste buiten Limburg.

b-en-o-diestB&O telt 17 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. De huidige zaakvoerders van B&O blijven aan het roer staan en worden sitemanager van de concessie in Diest.

“Met 180 medewerkers is ons bedrijf de laatste jaren enorm gegroeid,” vertelt Peter Guelinckx, zaakvoerder en eigenaar van Groep Delorge. “Het is nog steeds onze ambitie om tegen 2020 de omzet en het aantal verkochte voertuigen te verdubbelen. Daarom is de integratie van B&O in Diest een belangrijke stap. Wij blijven innoveren, met als enig doel de beleving en tevredenheid voor de klant te maximaliseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.