Nieuws Limburg Drie helden spelen met gouden driehoek van groei

Drie helden spelen met gouden driehoek van groei

Drie helden spelen met gouden driehoek van groei

Naar aanleiding van de VKW Jaarvergadering, die volgende maandag op de agenda staat, lost VKW Limburg een nieuw inspirerend filmpje. Journalist Michaël Van Droogenbroeck werd op pad gestuurd naar 3 bedrijven die innovatie, duurzaamheid én internationalisering hoog in het vaandel dragen. Hij hield halt bij 3 ‘Helden van de Limburgse economie’: de bedrijfsleiders van Vandersanden, Tribù en Datwyler. “Zij staan symbool voor de vele veerkrachtige Limburgse bedrijven die er elke dag alles aan doen om te overleven, te blijven investeren, te groeien en zo onze economie op de kaart zetten”, zegt gedelegeerd bestuurder, Ruben Lemmens. De 3 inspirerende verhalen kan je in amper 4 minuten hieronder bekijken:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.