Nieuws Limburg Drie keer prijs voor HR-team van Carglass

Drie keer prijs voor HR-team van Carglass

Drie keer prijs voor HR-team van Carglass

Als er in de HR-wereld prijzen te verdelen vallen, kan je er gif op innemen dat de naam van Carglass niet veraf is. In de afgelopen week alleen al mocht het bedrijf met hoofdzetel in Hasselt, drie nieuwe trofeeën de kast bijzetten. Want na de prijs voor Logistics Project of the Year 2013, stond Carglass enkele dagen later opnieuw op het ereschavot bij de uitreiking van de onderscheiding ‘Great Places to Work’. De autoruitenspecialist wist zich voor de derde keer op rij te nestelen binnen de top 10 van Beste Werkgevers in België, en dit na een doorgedreven enquête over de tevredenheid van de medewerkers. Daarbij werden criteria onderzocht als de werksfeer, het onthaalbeleid, de bereidheid tot extra inspanningen en de bedrijfsethiek.

bart lambrechts carglassDaarenboven kreeg Carglass tijdens dezelfde ceremonie de Special Award ‘Giving Back’. Een prijs die het personeel van een organisatie bekroont voor de inspanningen om iets te doen voor het goede doel. Bij Carglass loopt een initiatief waarbij medewerkers voorstellen mogen doen om goede doelen te ondersteunen die nauw aansluiten bij hun leefwereld.

Deze vele awards zijn het resultaat van een doordacht HR-beleid, dat op het conto mag geschreven worden van HR-directeur Bart Lambrechts (foto), die zelf tot de genomineerden behoort voor onderscheiding Human Resources Manager van het Jaar.

Nog nieuws over Carglass: het bedrijf heeft zopas het sponsorcontract met voetbalclub KRC Genk voor 3 jaar verlengd en zal blijven prijken op de shirts van de Limburgse eersteklasser.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.