Nieuws Limburg Drie zusjes starten samen immokantoor

Drie zusjes starten samen immokantoor

Drie zusjes starten samen immokantoor

Op de Koolmijnlaan in Beringen is sinds kort het gloednieuwe immokantoor Immo DnA gevestigd. De zaak wordt gerund door de drie zussen Akdemir: Arzu, Duygu en Dilek. Als geboren en getogen Limburgers kennen ze de regio door en door. Samen kunnen ze rekenen op 15 jaar ervaring in vastgoed, public consultancy en marketing & communicatie.

“Met ons drieën vormen we een gedreven team met elk zijn eigen knowhow en expertise”, stellen de zussen. “Zo kunnen we de klant persoonlijk begeleiden in de complexe wereld van het vastgoed. Iedereen heeft immers specifieke wensen bij de aan- of verkoop van zijn woning of bedrijfsgebouw.”

Arzu, Duygu en Dilek beginnen eraan met veel passie voor het vak. “Laat de uitdagingen maar komen. Samen zijn we Immo DnA”, besluiten ze in koor.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.