Nieuws Limburg Duitse uitlaatfabriek laat Belgisch-Limburg links liggen

Duitse uitlaatfabriek laat Belgisch-Limburg links liggen

Duitse uitlaatfabriek laat Belgisch-Limburg links liggen

Het Duitse bedrijf ISL heeft aangekondigd volgend jaar te starten met een nieuwe fabriek in Sittard. De Duitsers zullen er 50 mensen aanwerven om uitlaten te gaan produceren voor de Nederlands-Limburgse autofabriek VDL NedCar in Born. De initiële investering bedraagt 3 miljoen euro.

isl automotiveVolgens de Duitsers hebben ze ook overwogen om in Belgisch-Limburg van start te gaan voor de toelevering aan NedCar. De beschikbare infrastructuur en de voorwaarden die werden geboden na tussenkomst van de regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF, deden volgens de website Wij Limburg de beslissing overhellen in het voordeel van de regio Sittard-Geleen. Met de inzet van hooggekwalificeerd personeel voor de autosector, kunnen we voldoen aan de kwaliteitseisen van onze klant, zo laat de direcreur van ISL optekenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.