Nieuws Limburg Ebema genomineerd voor Belgian Building Awards

Ebema genomineerd voor Belgian Building Awards

Ebema genomineerd voor Belgian Building Awards

Ebema uit Zutendaal is met zijn beursstand op Batibouw genomineerd voor de Belgian Building Awards. Het belevingsconcept dat tot de verbeelding spreekt, is een ontwerp van Deusjevoo uit Genk.

Stone & Style, het merk van Ebema voor exclusieve tegels en klinkers voor de tuin, heeft samen met 3 West-Vlaamse ondernemingen (Veranclassic, Fou d’Eau en Meubili) de beursstand Outspiration laten uittekenen door Deusjevoo. Het gaat om een belevingsconcept van 700 m2, waarin de bezoeker kennismaakt met alle nieuwe trends voor maximaal tuinplezier.

“We tonen geen reeks producten, maar een sfeer van lifestyles, stijlen die matchen, elkaar aanvoelen en versterken”, zegt Herwig Dessers van Ebema. “Je loopt als het ware door een tuin die prikkelt en inspireert: een zwembad mét plage, een poolhouse met leuke meubeltjes, maar ook de juiste geuren, muziek en verlichting, zodat je meteen vergeet dat je eigenlijk op een beurs bent.”

Het concept is niet onopgemerkt gebleven bij de jury van de Belgian Building Awards, die
de realisaties van architecten, bouwheren, studiebureaus en aannemingsbedrijven elk jaar in de kijker plaatst. In de categorie ‘Experience’ dingt Outspiration mee naar de hoofdprijs. Zelf een kijkje gaan nemen kan op Batibouw vanaf donderdag tot zondag 4 maart in Hal 1 van De Heizelpaleizen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.