Nieuws Limburg Elektro Hauben bouwt nieuw complex in Hoeselt

Elektro Hauben bouwt nieuw complex in Hoeselt

Elektro Hauben bouwt nieuw complex in Hoeselt

Elektro Hauben uit Hoeselt heeft na een zoektocht van 7 jaar eindelijk een bouwgrond gevonden om een nieuw bedrijfspand te realiseren. In het nieuwe gebouw komt een elektrowinkel voor particulieren, gecombineerd met een elektrotechnische handel voor vaklui. Er wordt ook een opleidingscentrum geïntegreerd, waar installateurs en zelfbouwers zich kunnen bijscholen. Het volledige complex zal een ruimte omvatten van 600 m² en investering vergen van ongeveer 800.000 euro.

elektro hauben“Met deze nieuwe accommodatie kunnen we meer conceptmatig te werk gaan,” zeggen Yves Hauben en Carine Biesmans. “Het is de bedoeling dat klanten niet alleen op zoek gaan naar een elektrotoestel of elektromaterialen, maar ook een totaalproject kunnen realiseren, bijvoorbeeld door de combinatie van domoticasystemen, alarm- en brandinstallaties en huishoudtoestellen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.