Nieuws Limburg Erevoorzitter van Ebema overleden

Erevoorzitter van Ebema overleden

Erevoorzitter van Ebema overleden

In Zutendaal is zopas Albert Panis overleden. De ondernemer, die mee aan de wieg stond van tegel- en klinkerfabrikant Ebema, werd 97 jaar.

Albert Panis was 26 jaar toen, vlak na de oorlog, werd gestart met een handel in bouwmaterialen. Geleidelijk groeide het bedrijf uit tot een internationale en alom gewaardeerde producent van betonproducten, zoals straatstenen, terrastegels en straatmeubilair. Albert, die na zijn actieve loopbaan erevoorzitter van Ebema werd, had toen al het roer in handen gegeven van zijn zonen. Zo lang zijn gezondheid het toeliet bezocht hij nog vaak de fabriek. Zo was hij nog de eregast op de viering van het 80-jarig bestaan van het bedrijf.

De uitvaartplechtigheid voor Albert Panis vindt zaterdag plaats om 10u30 in het centrum van Zutendaal. De redactie biedt de familieleden, personeel en andere naasten een warme blijk van medeleven aan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.