Nieuws Limburg Eric Bonneu volgt Patrick Nelissen op bij Bewel

Eric Bonneu volgt Patrick Nelissen op bij Bewel

Eric Bonneu volgt Patrick Nelissen op bij Bewel

Eric Bonneu, een 54-jarige inwoner van Herk-de-Stad, is door Bewel aangesteld als de nieuwe algemeen directeur. Hij volgt daarmee Patrick Nelissen op, die in april dit jaar zijn arbeidsovereenkomst beëindigd zag na 32 jaar dienst.

eric bonneuBonneu krijgt de leiding over één van de grootste organisaties van de provincie. Bewel heeft meer dan 2.000 mensen in dienst, vooral werknemers met een fysieke of mentale beperking. De moeilijkheid van deze job is de samenwerking met het reguliere arbeidscircuit, zonder in hetzelfde commerciële vaarwater te komen. Ook op financieel vlak zijn er door allerlei besparingen, grote uitdagingen.

Eric Bonneu heeft zijn ervaring vooral opgebouwd in de voedingsindustrie. Hij was in sales- en marketingfuncties actief bij onder meer Pepsico, FrieslandCampina, Master Foods en Diagea. Daarnaast werkte hij ook voor Innogenetics, Mensura en Business Atelier. Recent was hij actief bij ANL Plastics in Wellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.