Nieuws Limburg Essers steekt alle agenten in nieuw kleedje

Essers steekt alle agenten in nieuw kleedje

Essers steekt alle agenten in nieuw kleedje

Is Noël Essers een kledingwinkel begonnen of heeft Ivo Marechal een bijbaantje als dealer van politiepetten? Nee, maar toch zorgt Groep H.Essers ervoor dat de 40.000 politiemensen in ons land tijdig nieuwe uniformen, kepies, schoenen en andere uitrusting geleverd krijgen. Na een aanbesteding heeft Essers hiervoor een logistiek platform op poten gezet, waarmee alle logistieke verantwoordelijken van het korps, alsook de centrale politiewinkel in Brussel, op een eenvoudige manier bestellingen kunnen plaatsen en beheren. Het systeem verloopt via een interne webshop, gekoppeld aan de hele administratieve afhandeling en uiteraard ook het fysieke transport van de goederen.

Voor Essers is de opdracht ook een belangrijk visitekaartje. “We zijn er niet alleen in geslaagd om de integratie zeer ver door te voeren: van het pashokje over de bestelling tot de levering aan de bureau van de agent,” zegt ceo Ivo Marechal. “Daarnaast opent dit ook perspectieven naar andere organisaties, denk maar aan brandweer of de zorgsector.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.