Nieuws Limburg EuroSys legt ook hr-software in de rekken

EuroSys legt ook hr-software in de rekken

EuroSys legt ook hr-software in de rekken

Om zich makkelijker door de coronacrisis te worstelen moeten bedrijven creatief en innovatief zijn. Nieuwe producten en diensten lanceren, bijkomende markten aanboren, ‘upselling’ bij bestaande klanten realiseren… EuroSys heeft dat goed begrepen. Door een partnership met een Oost-Vlaams bedrijf bieden ze nu ook hr-software aan. “We zijn er zelf zo tevreden over dat we beslist hebben om hun pakket als reseller in ons aanbod op te nemen”, aldus commercieel directeur Mark Aerts van EuroSys.

EuroSys heeft natuurlijk al heel wat toepassingen voor kmo’s in petto om hun digitale transformatie door te voeren. “Het besef groeit dat digitalisering voor elk bedrijf cruciaal is. Niet allen nu om de coronaperikelen op te vangen, maar ook nadien”, aldus Mark Aerts. “Het is in dat kader dat wij nu een pakket aanbieden voor de digitalisering van hun hr-administratie. Een complementaire aanvulling van onze catalogus.”

EuroSys werkt hiervoor samen met het Vlaamse bedrijf Officient. “Zij hebben al een gebruiksvriendelijk online platform dat de hr-administratie bij kmo’s digitaliseert en vereenvoudigt”, stelt Aerts. “De voordelen van het platform zijn talrijk. Daarnaast kunnen de medewerkers hun hr-data zien en zelf beheren en krijgen de managers een betere tool in handen om hun teams te beheren en de juiste beleidskeuzes te maken. Wij geloven rotsvast in een veelbelovende toekomst op lange termijn.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.