Nieuws Limburg Eventbureau, restaurant en andere falingen

Eventbureau, restaurant en andere falingen

Eventbureau, restaurant en andere falingen

De rechtbank in Hasselt heeft Kiewit Horeca bvba failliet verklaard. Het gaat om de vennootschap van Rudy Vandenabeele, die hiermee restaurant Saint-Pierre in de voormalige pastorij van Kiewit uitbaatte. Al een hele tijd geleden besloot hij de zaak te sluiten om aan de overkant van de steenweg opnieuw te starten met Brasserie Kiewit. Die zaak is dus niet in het faillissement betrokken. De oude pastorie van Kiewit, naast de kerk tegenover de Pukkelpopweide, staat leeg. Er wordt af en toe gebruik van gemaakt voor bewoning.

Werden ook door de rechtbanken tot faling veroordeeld: Babo Car Cleaning (Houthalen-Helchteren), DSL Events (Tongeren), Global Trading Company ‘Blimex’ (Genk), schrijnwerkerij Joost Neven (Borgloon), koerierdienst Jomar (Hoeselt), binnenvaarder Marco Polo (Maasmechelen) en brasserie Lemoni (Genk).

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.