Nieuws Limburg Extra partners brengen Geuns naar volgend niveau

Extra partners brengen Geuns naar volgend niveau

Extra partners brengen Geuns naar volgend niveau

Joris Brussich, ex-LRM, keert terug naar Limburg en koopt zich in bij Energiecenter Geuns uit Hechtel-Eksel. Ook Kenji Nouwen, technisch directeur bij de installateur van energieoplossingen, stapt mee in de nieuwe structuur.

“Na jarenlang contact met inspirerende ondernemers, liep ik zelf met het idee rond om te ondernemen”, aldus Joris Brussich. “Hoewel ik de laatste jaren heel wat ervaring in de startupwereld heb opgedaan, eerst bij LRM en nadien als CFO bij Pick-It, was ik al een tijdje op zoek naar een beloftevolle KMO om mee mijn schouders onder te zetten. Begin dit jaar kwam ik in contact met Mike Geuns en Bas Dirx, de bezielers achter Energiecenter Geuns. Meteen viel mij het dynamisme en de professionaliteit van beide heren op, die vol passie over hun project praatten.”

Omdat Mike en Bas na een verdubbeling van de omzet in de afgelopen 5 jaar, op zoek waren naar een partner om het volgende groeitraject mee te helpen realiseren, werden de puzzelstukken op tafel gelegd. Dat leidt nu tot de participatie van Joris Brussich. Ook Kenji Nouwen, vandaag technisch directeur en al 9 jaar actief in het bedrijf, vervoegt de nieuwe structuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.