Nieuws Limburg Familie Bastiaens investeert in nieuwe garage in Lanaken

Familie Bastiaens investeert in nieuwe garage in Lanaken

Familie Bastiaens investeert in nieuwe garage in Lanaken

Carlo Bastiaens, de volgende generatie van Renault-dealers uit Lanaken, gaat flink investeren in een nieuw bedrijfsgebouw. “We hebben een kilometer van de huidige vestiging een pand aangekocht dat we momenteel helemaal aan het verbouwen zijn,” aldus Carlo Bastiaens. “Het gaat om de voormalige garage Withofs, die een showroom voorziet die 6 keer groter is dan nu en ook qua werkplaats een gevoelige uitbreiding toelaat.”

renault lanakenDe nieuwe Renault-garage moet op 4 januari 2015 opengaan. “De huidige locatie wordt verkocht. Er is al concrete interesse voor,” vertelt Bastiaens. De verhuizing houdt ook een toename van de tewerkstelling in. “Er komen een viertal mensen bij, zowel in de toonzaal als de werkplaats en de administratie.” Renault Lanaken gaat hier niet alleen de merken Renault en Dacia verkopen, maar ook een breed aanbod van tweedehandsvoertuigen aanbieden.

De verhuizing luidt overigens ook een nieuw tijdperk in, aangezien vader Pierre Bastiaens met pensioen gaat. Hij blijft wel nog enkele dagen per week actief in het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.