Nieuws Limburg Fietsende makelaar uit Kaulille wint Real Estate Award

Fietsende makelaar uit Kaulille wint Real Estate Award

Fietsende makelaar uit Kaulille wint Real Estate Award

Liesbeth Maas, vastgoedmakelaar afkomstig uit Kaulille, heeft op de Real Estate Awards 2012 de prijs voor beste marketingbedrijf in de wacht gesleept. Het is één van de ‘vastgoed-oscars’ die Confederatie Immobilien Beroepen (CIB) in Vlaanderen uitreikt.

Het bedrijf van Liesbeth Maas heet Home Sweet Home en heeft de hoofdzetel in Lier. “De marketingprijs wordt toegekend aan de onderneming die het best communiceert met de consument, zowel bestaande als met nieuwe klanten,” legt Liesbeth Maas uit. “Ons kantoor werd gekozen omwille van de creativiteit en de nieuwe ideeën en originele acties, zoals o.m. ‘de fietsende makelaar’. Omwille van talrijke wegwerkzaamheden waren we genoodzaakt om vaak de fiets te nemen naar onze klanten, waardoor we meer naambekendheid gekregen hebben.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.