Nieuws Limburg G & G gaan eigen restaurantweg uit

G & G gaan eigen restaurantweg uit

G & G gaan eigen restaurantweg uit

G & G, de Italiaanse restaurants van Gianni (Stabile) en Guliano (Bruno), behoren niet langer tot dezelfde groep. Gianni zal op eigen kracht de zaak in Genk uitbaten, terwijl Guliano zich over het restaurant in Maasmechelen Village zal ontfermen. Dat laatste zal overigens van naam veranderen, zodat G & G alleen nog in Genk zal te vinden zijn.

cucina MMVHet is intussen al meer dan 8 jaar geleden dat beide heren samen in Genk het restaurant G & G openden. Na verloop van tijd stapte Guliano Bruno er uit, maar toen zich in Maasmechelen Village een opportuniteit aanbood om een tweede G & G te openen, vonden beide oprichters elkaar opnieuw. Een jaar geleden ging de zaak open, met een massale belangstelling. Maar nu scheiden de wegen. Zowel juridisch als operationeel worden de activiteiten opgesplitst. Beiden wilden niet dieper ingaan op de redenen achter de breuk. Gianni gaat onder de naam G & G verder in Genk, terwijl de zaak in Maasmechelen weldra een nieuwe naam op de gevel zal schilderen. Voor de klanten verandert er uiteraard niets: zij kunnen nog steeds op beide adressen terecht voor hun Italiaanse specialiteiten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.