Nieuws Limburg Garage Bruyninx haalt contract Jeep binnen

Garage Bruyninx haalt contract Jeep binnen

Garage Bruyninx haalt contract Jeep binnen

Garage Bruyninx, onderdeel van Groep Bruyninx, mag zich voortaan de Limburgse concessiehouder van Jeep noemen. Dat betekent onder andere dat Garage Bruyninx voortaan het enige officiële servicepunt voor Jeep, Chrysler en Dodge in Limburg is. Eerder was die eer weggelegd voor Groep Jam.

De nieuwe merken betekenen de zoveelste uitbreiding voor Garage Bruyninx, die al langer hoofdverdeler is van Fiat, Lancia en Fiat Professional (bedrijfswagens). Enkele jaren geleden is ook Alfa Romeo erbij gekomen.

Meteen werd ook aangekondigd dat de verkoop van nieuwe voertuigen onder het merk Chrysler en Dodge in Europa zal stopgezet worden. Deze merknamen verdwijnen hier definitief. Er zullen wel nog bepaalde Chrysler- en Dodge-modellen die de groep in Amerika uitbrengt, in Europa worden aangeboden met een Italiaans logo. Meer bepaald gaan de Dodge-modellen als Fiat door het leven en krijgen de Chryslers een Lancia-etiket, zoals de Lancia Voyager.

In 2010 stelde Groep Bruyninx 220 mensen te werk en realiseerde het een omzet van 117 miljoen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.