Nieuws Limburg Geen glasbreuk bij start Carglass in Sint-Truiden

Geen glasbreuk bij start Carglass in Sint-Truiden

Geen glasbreuk bij start Carglass in Sint-Truiden

Omdat ze bij Carglass niet zo zeker zijn dat scherven geluk brengen, vierden ze de opening van hun nieuwe vestiging in Sint-Truiden niet met het stukgeslagen fles tegen de gevel. Wat niet wegneemt dat de start van de 42ste vestiging van de autoruitenspecialist in België, een feestelijk gebeuren was. Meteen ook de 5de in Limburg.

Carglass 311556Frank Claes zal het nieuwe servicecenter van Sint-Truiden leiden. “Deze bijkomende vestiging is nodig om dichter bij onze klanten in deze regio te zitten,” zegt woordvoerster Myrèse Goyvaerts.

Carglass stelt in België zo’n 800 mensen tewerk, die samen een omzet van ongeveer 200 miljoen euro halen (2012). De groep maakt deel uit van het Britse Belron, actief met gelijkaardige service centers in 34 landen. Belron is op zijn beurt een dochter van de Belgische groep D’Ieteren, invoerder van de merken van de VW-groep (met onder meer ook Audi en Seat).

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.