Nieuws Limburg Uitbating van kasteeldomein en 7 andere faillissementen

Uitbating van kasteeldomein en 7 andere faillissementen

Uitbating van kasteeldomein en 7 andere faillissementen

De rechtbank in Tongeren sprak dinsdagvoormiddag 8 faillissementen uit. Daarbij toch een aantal gekende horecazaken. Bekijk hieronder het lijstje:

– taverne Cheers (Tongeren)
– CB Hair Beauty & Fashion: Celinda Berben (Lanaken)

– restaurant Walva of Cucina de Luca (Genk)
– renovatiebedrijf TX Design Studio (Lanaken)
– schrijnwerkerij Imatec (Bilzen)

– De exploitatie van luxehotel en feestzalencomplex Landgoed Kasteel Altembrouck (Voeren). Het is thans in handen van de Nederlandse investeerder David van Brakel, die het begin vorig jaar overnam van Maastrichtenaar Roderick Van Muyden (Saillant Hotels). Het faillissement heeft alleen betrekking op de exploitatie en dus niet op de infrastructuur. “Het landgoed zelf, dus het volledige onroerend goed, zit in Brava Holding en wordt -tegen de stroom in- nog helemaal gerenoveerd en zelfs verder uitgebreid”, aldus David van Brakel.

– vloerder Sander Dure (Hoeselt)
– huifkarverhuur The Legacy Ranch (Bocholt)

Arts, Reniers en Lo Giudice zijn de curatoren voor de eerste 2 dossiers. De volgende 3 zijn voor curator Banken en de laatste 3 voor Gerkens en Bijloos. Schuldvorderingen zijn in te dienen voor 1 april. Het neerleggen van het eerste PV van Nazicht gebeurt op 13 april.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.