Nieuws Limburg Gekende vastgoedmakelaar komt naar Limburg

Gekende vastgoedmakelaar komt naar Limburg

Gekende vastgoedmakelaar komt naar Limburg

De gekende Antwerpse vastgoedmakelaar Heylen heeft concrete plannen om Limburg te veroveren. In Lommel wordt alvast het eerste kantoor in onze provincie geopend.

Heylen Vastgoed heeft een actieplan uitgerold om de hele Vlaamse markt in te palmen. “Na Oost-Vlaanderen is Limburg de logische volgende stap in onze groeistrategie”, zegt bestuurder Johan Heylen. “Limburg is een provincie waar vooral veel lokale makelaars actief zijn met een goede kennis van de regio. Er is absoluut ruimte voor een speler zoals wij om het verschil te maken.”

De eerste Limburgse vestiging opent in Lommel in de Kerkstraat, in een nieuw hoekpand met veel visibiliteit voor de passanten. “Met deze nieuwe uitvalsbasis zijn nu alle ingrediënten aanwezig om op termijn in Limburg verder te groeien”, aldus Cedric Vanhencxthoven, ook bestuurder bij Heylen Vastgoed. “Limburg is een bijzonder interessante regio voor huizenjagers. Je kan er nog betaalbaar wonen in het groen en met veel faciliteiten in de nabije omgeving. Bovendien heeft een gedeelte van de bevolking het voorbije anderhalf jaar flink kunnen sparen. De koopkracht is dus voor hen toegenomen en heel wat kandidaat-kopers staan dan ook te springen om hun droomwoning te kunnen bemachtigen.”

In het nieuwe kantoor gaan vijf mensen aan de slag en de zoektocht is nog niet volledig afgerond. David Horemans zal fungeren als kantoorverantwoordelijke van Heylen Vastgoed in Lommel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.