Nieuws Limburg Gekende vuurwerkfirma failliet, kandidaat-overnemer meldt zich

Gekende vuurwerkfirma failliet, kandidaat-overnemer meldt zich

Gekende vuurwerkfirma failliet, kandidaat-overnemer meldt zich

De firma Vangelabbeek in Lanaken, die overal in het land gekend is voor het verzorgen van indrukwekkende vuurwerkspektakels, is failliet verklaard. Everard Pauly van SPM-Pauly, die veel van de shows uitvoerde, is kandidaat om een doorstart te maken.

Dinsdag werd door de rechtbank in Tongeren het faillissement uitgesproken van Vangelabbeek Events, het gekende bedrijf van Joeri Vangelabbeek dat heel wat vuurwerkspektakels in binnen- en buitenland uitvoert.

Een jammere zaak, vindt ook Everard Pauly, die met zijn bedrijf SPM-Pauly vaak optrad als uitvoerder en hoofdcontractant voor de projecten. “Ik zit in met Joeri, en zal proberen zijn engagementen naar klanten voort te zetten”, stelt Pauly. “Er zal vooralsnog geen doorstart gebeuren, daarover moeten we eerst praten met de aangesteld curator. Toch wil ik de contracten die door mij én Joeri werden aangegaan, garanderen naar onze klanten. De vereiste attesten en de identiteit van de nieuwe uitvoerders zullen vervolgens snel voorgelegd worden. Ik hoop dat ik van alle partijen het vertrouwen krijg om de expertise die sinds 1999 werd opgebouwd, te kunnen aanwenden voor verdere groei.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.