Nieuws Limburg Gevraagd: uw idee om Limburgse economie te versterken

Gevraagd: uw idee om Limburgse economie te versterken

Gevraagd: uw idee om Limburgse economie te versterken

Bij de opmaak van SALKturbo, het nieuwe actieplan voor de Limburgse economie, vragen het provinciebestuur en POM Limburg alle Limburgers om mee na te denken over onze toekomstige economie. Hebt u een idee voor innovatieve digitale toepassingen in onze bedrijven? Of weet u hoe we de mobiliteit in onze provincie kunnen verbeteren? Of heeft u het antwoord om alle talenten op onze arbeidsmarkt te benutten?

“Het is voor ons belangrijk dat we de stem van iedere Limburger horen”, zegt gedeputeerde voor Economie en voorzitter POM Limburg, Tom Vandeput. “We moeten samen door de huidige crisis geraken, en onze economie versterken voor de toekomst. Door onze krachten te bundelen kunnen we als provincie snel een belangrijke voorsprong nemen in het overwinnen van corona. Daarom zijn alle ideeën welkom. Alle ingezonden suggesties worden overgemaakt aan de experten die zich er verder over buigen.”

Het initiatief past in de opmaak van het actieplan SALKturbo, waar het provinciebestuur en POM Limburg momenteel aan werken. Het bevat 5 thema’s die door experten verder zullen uitgewerkt en verfijnd worden: Ondernemingsruimte en Energie, Digitalisering, Mobiliteit, Ondernemingsweefsel en Dynamisch talent. Dat zijn meteen ook de thema’s waarvoor iedereen via de website een idee kan aanreiken. Doen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.