Nieuws Limburg Gijbels pimpt tenniscentrum Kim Clijsters in Bree

Gijbels pimpt tenniscentrum Kim Clijsters in Bree

Gijbels pimpt tenniscentrum Kim Clijsters in Bree

Het tenniscentrum De Boneput in Bree (zie oude foto) gaat voortaan door het leven als de Kim Clijsters Sports & Health Club. Het complex wordt volledig gerenoveerd door nv Mathieu Gijbels (Opglabbeek) en belooft het nieuwe tennismekka in België en Europa te worden.

De Boneput voorIn 2012 werd het eerste deel van de renovatie- en uitbreidingswerken aan de Kim Clijsters Sports & Health Club afgerond. Op dit ogenblik starten de werken voor de tweede en laatste fase. Het sportcentrum is een prestigieus project van drie partijen: Kim Clijsters, haar managementbureau Golazo en de heer Onno Holtrust van sportdranken AA Drink. Het project werd toevertrouwd aan architect Peter Cornoedus (Genk) en aannemer Mathieu Gijbels. Het centrum krijgt een ‘total make over’ en wordt uitgebreid met extra trainings- en begeleidingsfaciliteiten, een Kim Clijsters Academy en het trainingsadviescentrum Energy Lab Tennis.

Aangezien het bestaande tenniscentrum tijdens de werken open moest blijven, werd gefaseerd te werk gegaan. “De eerste fase startte in 2012 en situeerde zich aan de voorzijde van het tenniscomplex,” zegt Mathi Gijbels, gedelegeerd bestuurder van de nv Mathieu Gijbels. “Het omvatte de bouw van het Energy Lab, onthaalruimtes, kantoren, fitness-, yoga-, pilates- en revalidatieruimtes. Bij de tweede fase, die begin mei van start ging, bouwen we een nieuwe cafetaria met prachtig uitzicht op de buitenterreinen en grote terrassen, vergaderzalen voor verenigingen en bedrijven. Deze werken zullen eind december klaar zijn. Het complex wordt absoluut uniek dankzij de visie van Kim,” besluit Mathi Gijbels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.