Nieuws Limburg Goelen en Gaukema strijken neer in Beringen

Goelen en Gaukema strijken neer in Beringen

Goelen en Gaukema strijken neer in Beringen

Het van origine Kempense HR-adviesbureau Goelen & Gaukema heeft een aantal weken geleden een vestiging geopend in Paal-Beringen. Vanuit de gebouwen van The Fungroup gaat het dienstenbedrijf zich toeleggen op de werving & selectie en assessement centers voor Limburgse ondernemingen.

Personeelsadviesbureau Goelen & Gaukema is sinds 1994 gevestigd in Vosselaar. Guy Goelen en Pieter Gaukema leggen de klemtoon op ‘softe HR-ondersteuning’ voor profit en non-profit organisaties. “De laatste jaren groeiden we gestaag en ontvingen we meer en meer aanvragen uit regio Limburg”, aldus de vennoten. “En omdat we lokale verankering nodig vinden om dichter bij onze klanten te staan, hebben we gekozen voor Paal-Beringen als nieuwe uitvalsbasis. Vanuit deze centrale ligging willen we ons actieterrein vergroten.”

“Verder dient deze vestiging in de gebouwen van The Fungroup als flexwerkplek voor onze 9 collega’s”, zegt Anke Ramakers, HR Consultant. “Naast online thuiswerk, waar we al voor de crisis sterk op inzetten, zien we dat flexibel werken en een aangenaam werkklimaat vandaag de dag des te belangrijker zijn geworden.” Met Stefan Kerkhofs in de buurt zal dat zeker geen probleem zijn…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.