Nieuws Limburg Gregory toont bos door de bomen van (wagen)park

Gregory toont bos door de bomen van (wagen)park

Gregory toont bos door de bomen van (wagen)park

Shelby Mobility Management, kortweg Shelby MM, is een start-up uit Nieuwerkerken die ondernemingen helpt om hun vloot kostenefficiënt te beheren. “De aankomende vervanging van brandstofwagens door alternatieve aandrijfvormen als elektriciteit, hebben een belangrijke impact op het bedrijf en de medewerkers”, zegt oprichter Gregory Maridjan-Koop. “Wij stellen onze expertise graag ter beschikking om in dit proces de juiste keuzes te maken.”

Heel wat ondernemingen zien door de bomen het bos niet meer als er wordt gegoocheld met termen als het mobiliteitsbudget, TCO, EV, PHEV, NEDC2 of WLTP. “Nochtans zijn dat belangrijke facetten om rekening mee te houden als de vloot moet vernieuwd en vergroend worden”, zegt Gregory Maridjan-Koop van Shelby MM. “Wat wij met onze start-up gaan doen, is een route creëren voor bedrijven om hun wagenpark futureproof te maken. Dat kan door het beschikbare vlootbudget om te vormen naar een mobiliteitsbudget. Dat creëert meer vrijheid voor zowel het bedrijf als de medewerkers. Zo zal er een combinatie mogelijk zijn van meerdere mobiliteitsoplossingen zoals een wagen, een elektrische fiets én een abonnement op het openbaar vervoer.” De zaakvoerder kan hiervoor gebruik maken van zijn expertise als vlootbeheerder en HR-professional.

“Elke dag opnieuw wordt een vlootbeheerder geconfronteerd met ingenieuze verhalen om toch maar te kunnen afwijken van de regels, budgetten en afspraken”, weet Maridjan-Koop. “Door het beheer van het wagenpark uit te besteden aan een onderneming zoals Shelby MM, krijgt de bedrijfsleider een duidelijk overzicht van de talloze mogelijkheden in brandstofkaarten, verzekeringen, banden, leasetarieven, dealerconventies en nog zoveel meer. Op die manier is er altijd een aanspreekpunt voor de vergroening en een budgetvriendelijk beheer van het wagenpark”, besluit .

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Bilzen, Dilsen-Stokkem
Bilzen

Crijns kopieert zaak Bilzen in Dilsen

Het familiebedrijf Crijns, dat in Bilzen een tankstation, carwash, broodjesbar, winkel in autoproducten én een service voor autodetailing uitbaat, gaat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Lummen, Maasmechelen
Lummen

ZDP neemt bedrijf van Tony Kuypers over

Zolderse Dakprojecten (ZDP), het bedrijf van zaakvoerder Kristoff Wienen, heeft in Maasmechelen sectorgenoot Tony Kuypers overgenomen. "Hiermee breiden we onze… Lees meer