Nieuws Limburg Hebo bouwt op de groei in Bree

Hebo bouwt op de groei in Bree

Hebo bouwt op de groei in Bree

Welgeteld 3 maanden: zo lang hebben de werken geduurd van de nieuwbouw die Hebo, toeleverancier van producten voor betonbouwers en aannemers, heeft gerealiseerd in Bree. “Omdat ons gehuurd bedrijfspand in Peer veel te klein werd, moesten we echt iets gaan doen”, vertelt zaakvoerder Patrick Meurs. Na een investering van 1,1 miljoen euro en een verhuizing die vlekkeloos is verlopen, voelt het team van Hebo zich al helemaal thuis op de nieuwe locatie.

“Ik heb 8 jaar geleden Hebo gekocht en ben nu voor 100% eigenaar van dit prachtige bedrijf”, zo begint Patrick Meurs het verhaal. “We zijn op korte tijd gegroeid tot één van de 4 grootste leveranciers van verbruiksproducten voor aannemers van betonwerken, zoals kelders, vloeren, wanden en volledige ruwbouw. Daarnaast hebben we een uitgebreid gamma van waterdichtingsproducten. We onderscheiden ons door alleen maar aan te kopen bij Belgische en Duitse leveranciers. Niet de goedkoopste, maar wel die met de beste kwaliteit. Onze klanten weten dat, en daarom komen ze naar ons. Door onze producten te gebruiken kunnen zij beter werk afleveren, en is iedereen tevreden.”

Daarnaast wil Hebo zich onderscheiden door een persoonlijke service te bieden. “Dat zeggen er natuurlijk veel, maar het effectief doen is nog iets anders”, lacht Patrick. “Wie ons kent weet dat het bij ons geen loze woorden zijn. Ik hou er aan om alle klanten persoonlijk te kennen. Ik investeer daar veel tijd in, maar dat loont. Laura (de bediende), mijn vrouw (Nadine Bloemen) en ik zijn de enige, en rechtstreekse aanspreekpunten in ons bedrijf. Ook in noodgevallen staan we altijd paraat, en dat wordt enorm gewaardeerd.”

De nieuwe vestiging in Bree laat toe dat Hebo nog fors kan groeien. “Nochtans is groei geen doel op zich”, zegt Patrick eerlijk. “Ik heb liever dat ze me als de beste beschouwen dan als de grootste. Wat niet wegneemt dat we ambitieus zijn. We willen absoluut vooruit, maar op een beheersbaar tempo. Als de zaak ons boven het hoofd gaat groeien en we niet meer de persoonlijke service kunnen bieden die we gewoon zijn, dan hoeft het niet meer. Dus pakken we het geleidelijk aan, op onze manier. Als dat goed zit, kunnen we dit nog tot in de eeuwigheid volhouden!”

Reageer op dit bericht

Reacties

Gerrie M. 2022-01-21 16:36:06

Goed bezig Patrick.

. 2022-01-21 08:56:52

Proficiat een prachtige realisatie 👏👏👏 Succes verzekerd!!

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.