Nieuws Limburg Hilde Peerlings verlaat Group Delorge

Hilde Peerlings verlaat Group Delorge

Hilde Peerlings verlaat Group Delorge

De wegen van de autogroep Delorge en operationeel directeur Hilde Peerlings gaan uit elkaar. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt in een schrijven aan de klanten. Zaakvoerder Peter Guelinckx wil Hilde Peerlings uitvoerig bedanken en wenst haar alle succes toe in haar nieuwe uitdaging.

Hilde PeerlingsHet verhaal ging van start medio 2012 toen de Groep Delorge, met vestigingen in Sint-Truiden, Hasselt en Borgloon, een fusie aanging met Peerlings Automotive, met concessies in Lommel en Overpelt. Hierdoor ontstond één van de grootste dealerships van Audi, Volkswagen en Skoda in het land.

Hilde Peerlings komt oorspronkelijk uit de financiële wereld. Ze bouwde voor het samengaan met Delorge de vestigingen in Noord-Limburg uit tot moderne autobedrijven. Ook voor haar aanpak als operationeel directeur in de fusiegroep Delorge-Peerlings, kreeg ze veel lof. Het leverde haar vorig jaar nog de Livia Award op, een onderscheiding voor uitmuntend vrouwelijk ondernemerschap.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.