Nieuws Limburg Ho en Re kan al opnieuw in Kasteel van Ordingen

Ho en Re kan al opnieuw in Kasteel van Ordingen

Ho en Re kan al opnieuw in Kasteel van Ordingen

De familie Sleurs heeft een maand vroeger dan verwacht de horeca-activiteiten in het Kasteel van Ordingen hervat. Wie in het prestigieuze kasteel een kamer huurt, kan daar ook genieten van een menu op sterrenniveau. “Het is de aanloop naar een boeiende zomer, waarin we volledig volgens alle corona-regels, gaan uitpakken met enkele straffe horeca-concepten”, zegt Koen Sleurs.

De concrete aanleiding voor de vervroegde opening, is de start van het bloesemseizoen. Toeristen vanuit alle uithoeken van Belgiƫ komen naar Haspengouw om de fruitbomen in volle ornaat te bewonderen. Het Kasteel van Ordingen, uitgerust met 34 suites in het prestigieuze viersterrenhotel, vormt de ideale uitvalsbasis om de natuurpracht in eigen bubbel te bewonderen.

“Aangezien het is toegestaan om te dineren in de eigen kamer, en onze suites ruim genoeg zijn, bieden we vanaf 2 april een unieke combi-formule aan”, zegt Koen Sleurs. “De gasten die boeken in ons hotel, zullen kunnen genieten van een menu dat onze nieuwe chef Gary Kirchens heeft samengesteld.” Een gastronomische topper, die Kirchens, aangezien hij zijn ervaring wereldwijd heeft opgedaan in 2 en zelfs 3-sterrenrestaurants. De maand april vormt voor hem de overgang naar de heropening van het restaurant Aurum op 1 mei.

Maar dat is nog niet alles. Het Kasteel van Ordingen heeft de afgelopen maanden een aantal nieuwe concepten uitgedokterd die weldra in de praktijk worden gebracht. Zo zal The Fungroup van Stefan Kerkhofs de installatie Dinner in the Sky boven Ordingen laten zweven. Dat moet een uniek zicht op de fruitstreek opleveren, vergezeld van een menu op sterrenniveau. “Maar ook voor onze bistro hebben we deze zomer al grootse plannen”, zegt Koen Sleurs. “Volledig conform de coronamaatregelen zullen we ervoor zorgen dat de Limburgers in Kasteel Ordingen volop kunnen genieten van lekker eten en drinken te midden van het unieke kader dat het kasteel biedt.” To be continued…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.