Nieuws Limburg Hyundai voor Rus, Kia voor Amerikanen

Hyundai voor Rus, Kia voor Amerikanen

Hyundai voor Rus, Kia voor Amerikanen

limburg united kia di nittoDi Nitto Autogroep heeft zopas 2 mooie contracten afgesloten. Zo leverde het Limburgse autobedrijf maar liefst 15 Kia’s af voor spelers en trainers van basketbalclub Limburg United. Het Zuid-Koreaanse automerk wordt misschien niet direct geassocieerd met boomlange Amerikanen en andere dubbele meters. Toch voelen de mannen van Odell Hodge en Brian Lynch zich naar verluidt uitstekend in hun nieuwe Kia Cee’d. Voor de uitwerking van deze deal werkte Di Nitto samen met Kia Lease en Kia Motors Belgium: een mooie driepunter, dus…

tony rus di nitto hyundaiEn het was onlangs nog eens bingo bij Di Nitto, toen er een bestelling van maar liefst 20 Hyundai i30’s binnenliep. Afzender was de leverancier van amusementsspelen Tony Rus uit Opglabbeek. De aankoop dient enerzijds om bestaande voertuigen te vervangen en anderzijds om nieuwe mensen binnen het snelgroeiende bedrijf meteen van een firmawagen te kunnen voorzien.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.