Nieuws Limburg Innovatie Beulen bekroond door architecten

Innovatie Beulen bekroond door architecten

Innovatie Beulen bekroond door architecten

lindura foto beursLindura is de naam van een totaal nieuwe soort parket, die op de bouwbeurs Bouwinnovatie door de architecten is uitgeroepen tot meest vernieuwende product. Houtmarkt Beulen uit Hasselt, dat betrokken was bij de finalisering van het concept, kreeg tijdens Bouwinnovatie zowat de helft van alle vragen over deze parketsoort. “We zijn ervan overtuigd dat Lindura erg snel een vaste plaats in de markt zal innemen,” zegt zaakvoerder Koen Beulen. “Het is heel erg stevig, heeft een houten bovenlaag met unieke patronen, kan nat gedweild worden, enzovoort.” Het parket werd ontwikkeld door de firma Meister, die gespecialiseerde distributeurs als Beulen betrok bij het eindproces, zoals de samenstelling van de kleuren en de commercialisering. “De erkenning van specialisten, zoals de architecten, is een mooie steun in de rug,” vindt Beulen.

lindura2Hij is trouwens heel tevreden met de publieke belangstelling die er was voor Bouwinnovatie. “Een duidelijk signaal dat de conjunctuur aan het keren is,” zegt de zaakvoerder. “We merken dat er veel interesse is om nieuwe projecten te realiseren. Ook bij de ondernemers is de spirit positief. Mijn oproep om meer lokaal samen te werken is goed onthaald. Tijdens de beurs zijn er onder de standhouders al enkele mooie partnerships ontstaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.