Nieuws Limburg Installateur verhuist naar Limburg, want files beu

Installateur verhuist naar Limburg, want files beu

Installateur verhuist naar Limburg, want files beu

AVS Service uit Westerlo, actief in de HVAC-sector, heeft een kantoor geopend in Hasselt (Officenter). “We willen ons actieterrein meer naar Limburg verleggen omdat we de files naar Antwerpen en Brussel beu zijn,” klinkt het bij zaakvoerder Philippe Coertjens.

AVS Service legt zich toe op de installatie, het herstel en onderhoud van airconditioning, warmtepompen, ventilatie en sanitair voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Deels werkt het bedrijf voor particulieren, maar het merendeel van de omzet wordt gerealiseerd bij kmo’s en als onderaannemer van grotere bouwbedrijven.

AVS ServiceDe onderneming heeft zeventien werknemers in dienst en die vanuit de Kempen uitzwermen tot Antwerpen en Brussel. Maar daar wringt het schoentje. Om op de werkplek te geraken verliezen ze veel tijd in de file. “Vroeger gingen we tot in Kortrijk, maar daar zijn we al lang mee gestopt,” aldus Coertjens.

Later ook showroom

Het bedrijf verwacht voldoende business te kunnen genereren in Limburg, zodat het personeel voortaan vooral naar het oosten zal rijden. “De bedoeling is om later, wanneer de zaken goed beginnen te lopen, in het Limburgse ook een showroom te starten.”

AVS Service is nu al actief in deze streek. Het bedrijf heeft het onderhoudscontract van de Limburgse Belfius-bankkantoren voor de klimatisatie en ventilatie. In het nieuwe gebouw van PSG Group in Hasselt, dat binnenkort opent, installeren ze de ventilatie en bij Schoenen Reyskens in Genk stond AVS Service in voor de ventilatie en warmtepomp.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.