Nieuws Limburg Ivo Palmaers palmt Hasselt in

Ivo Palmaers palmt Hasselt in

Ivo Palmaers palmt Hasselt in

Dat ondernemer Ivo Palmaers een bezige bij is, kunt u lezen in ons gloednieuwe Made in Limburg Magazine, waar hij als CEO Binnenstebuiten wordt opgevoerd. Een mooi voorbeeld om dat te staven, vind je voortaan op de Kempsche Steenweg in Hasselt, waar hij zopas het Kärcher Center Palmaers heeft geopend.

Palmaers kocht de voormalige autogarage W&B Motors en verbouwde het pand volledig tot een moderne showroom. “We stellen er alle schoonmaaktoestellen van Kärcher voor en presenteren ook machines voor andere doeleinden, zoals park- en tuinmachines, aanhangwagens, mini-gravers, enzovoort.”

Schreurs
De nieuwe zaak, gelegen tussen Hasselt en Zonhoven, past in de forse uitbreidingsplannen van Groep Palmaers. “We hebben in Hasselt ook het gebouw van de kappersgroothandel Schreurs gekocht, zodat we vlak naast de Ethias Arena nog een bijkomende, visueel interessante locatie zullen openen”, aldus Ivo Palmaers.

Ook in Bilzen zijn er grootse plannen om nieuwe bedrijfsaccommodatie neer te poten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.