Nieuws Limburg Jan Kriekels blaast warm en koud

Jan Kriekels blaast warm en koud

Jan Kriekels blaast warm en koud

Jaga in Diepenbeek, wereldwijd vermaard voor ecologische verwarmingsoplossingen, breidt het gamma uit met toestellen die ook kunnen koelen.

Na het Jaga Experience Lab, een futuristische omgeving waarin Jaga de innovatieve verwarmingsoplossingen voorstelde, werd maandag de opvolger van deze ruimte in Diepenbeek voorgesteld. Onder de naam Jaga Coollab kunnen klanten een nieuwe klimatologische belevingsruimte ontdekken waarin Jaga uitpakt met een nieuwe lijn van producten. Die kunnen naast verwarmen, ook ecologisch koelen. “De efficiëntie van die toestellen, aangestuurd met warmtepompen, zonnepanelen en andere vormen van hernieuwbare energie, kan je in het Coollab zelf komen ontdekken”, aldus de uitnodiging van Jan Kriekels.

Het Coollab is ingericht als een appartement en brengt een realistische simulatie van een hedendaagse woonsituatie. “Je kunt hier de kracht van hybride systemen met cooling ervaren”, legt Kriekels uit. “Klimaatwijziging en evolutie in bouwtechnieken vereisen nieuwe ecologische oplossingen om te verwarmen, koelen én ventileren. We moeten daarbij evolueren naar een duurzaam pad voor een betere toekomst. Dit is niet langer een kwestie van kiezen, het is een verplichting.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.