Nieuws Limburg Johnny en Dennie aan het feest in Riemst

Johnny en Dennie aan het feest in Riemst

Johnny en Dennie aan het feest in Riemst

Familiebedrijf Dakwerken Willems is zopas uitgeroepen tot laureaat van de Rumanzeis Award, een bekroning voor de beste onderneming van het jaar uit de gemeente Riemst.

De naam Rumanzeis is een verwijzing naar de oorspronkelijke naam van Riemst. Met de gelijknamige award wil de lokale afdeling van Unizo het ondernemerschap in de gemeente extra in de verf zetten. “Alle ondernemers uit Riemst kregen de mogelijkheid om drie collega-ondernemers te nomineren”, zegt voorzitter Wilfried Bruggen. “Aan de hand van de ontvangen stemmen werden Dakwerken Willems, Kinderopvang Vlijtingen en Nassen Pierre genomineerd. Uiteindelijk werd Dakwerken Willems tot laureaat verkozen.”

In de jaren ‘80 richtte Johnny Willems de onderneming op. In 2000 trad zijn zoon Dennie toe tot het familiebedrijf. Vandaag houdt Dennie zich vooral bezig met de praktische zaken op de werf, terwijl zijn vader Johnny vanuit het kantoor alles in goede banen leidt. “De wisselwerking tussen vader en zoon, hun passie voor het ondernemerschap en sociaal engagement in Riemst en daarbuiten, overtuigde de jury om hen als winnaar uit te roepen”, licht voorzitter Wilfried Bruggen toe.

De winnaars zijn in hun nopjes: ““We koesterden de hoop om te winnen, maar we hadden het toch niet verwacht. We zijn zeer blij en trots voor deze zeer mooie erkenning voor het jarenlange werk aan ons bedrijf. De award gaat dan ook een mooi plaatsje krijgen in de zaak”, concludeert Johnny Willems.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.