saunaco segers ron

Kast van de Maaskant is beste van België

De Bocholtse meubelproducent Saunaco heeft zopas op de meubelbeurs van Brussel de Balthazar Award gewonnen. Hiermee wordt het beste meubelontwerp 'Made in Belgium' onderscheiden. Het ontwerp van het innovatieve kastengamma komt uit de koker van ontwerpbureau Studio Segers (Maaseik).

Het was Peter van Winkel, zaakvoerder van meubelproducent Saunaco uit Bocholt die op het podium werd geroepen om de Brussels Balthazar Award in de categorie Best of Belgium in ontvangst te nemen. De prijs ging naar het modulaire kastenprogramma met de naam Ron.

De jury was unaniem lovend over het innovatieve karakter van de collectie. Ook de constructieve samenwerking tussen meubelproducent Saunaco en ontwerpbureau Studio Segers werd door de experts geapprecieerd.

Peter van Winkel is erg blij met de prijs. "Het succes zit in de combinatie van het stijlvolle design en sterke vakmanschap”, zegt hij. “Daarnaast zijn we trots op onze 100% Belgische en uiterst duurzame productie, een unieke troef in de meubelwereld. De bekroning van het gamma Ron is een mooie erkenning van ons werk en de kers op de taart van deze succesvolle meubelbeurs.”