Nieuws Limburg Kerkhofs viert verjaardag met investering van 1,5 miljoen

Kerkhofs viert verjaardag met investering van 1,5 miljoen

Kerkhofs viert verjaardag met investering van 1,5 miljoen

Het is dit jaar precies 25 jaar geleden dat Zonhovenaar Stefan Kerkhofs zijn bedrijf Benji Fun boven de doopvont hield. Een gebeurtenis die niet onopgemerkt zal voorbijgaan, zo kondigt de ondernemer zelf aan. Na al die jaren is er nog geen roest gekomen op de ambitie van Kerkhofs. Nog ieder jaar worden er zo’n 2.500 bungeesprongen uitgevoerd aan de torenkranen van het bedrijf. En dat zal nog een hele tijd zo blijven. Stefan Kerkhofs kondigt immers voor dit jaar bijkomende investeringen aan van 1,5 miljoen euro. “Willen we uniek blijven in Europa als aanbieder van exclusieve attracties als deathrides en bungeesprongen, moeten we absoluut verder investeren in bijkomende veiligheidsmaatregelen,” zegt hij. “De normering in Europa is veel strenger geworden. Dat vinden we echter niet erg, want omdat anderen hierdoor afhaken, verkleint de concurrentie en neemt onze exclusiviteit toe. We gaan dus mee in de strengere normering en leggen hier veel geld voor op tafel.”

stefankerkhofsIntussen mag Stefan Kerkhofs terugblikken op 25 jaar van creatief en succesvol ondernemerschap. The Fungroup, zoals de overkoepeling van zijn bedrijven heet, is momenteel actief in 45 landen, en stelt zo’n 500 mensen tewerk (inclusief bij de toeleveranciers). Met Dinner in the Sky en de talrijke verhuuractiviteiten (spelen, podia, springkastelen, tenten, limousines,…) heeft het bedrijf ook telkens het aanbod gediversifieerd. Kerkhofs is alvast enthousiast om er nog eens 25 jaar bij te doen, zo laat hij weten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.