Nieuws Limburg Koninckx en Co vullen prijzenkast met BEA

Koninckx en Co vullen prijzenkast met BEA

Koninckx en Co vullen prijzenkast met BEA

Op de Benelux Event Awards (BEA-Awards) in het ICC Gent is het Hasseltse evenementenkantoor To The Point Events woensdag uitgeroepen tot winnaar. Met een project voor AG Insurance behoorden Bart Koninckx en zijn team tot de 24 uitverkoren nominaties. Het is al de vierde BEA die To The Point Events in de kast mag schuiven.

Het winnende project had als doel om de medewerkers van AG Insurance binnen te loodsen in de digitale wereld. Zo’n 4.400 mensen konden gedurende een hele week kennismaken met software die intern wordt gebruikt. “Met behulp van een applicatie konden de medewerkers het volledige programma raadplegen en zich inschrijven voor diverse workshops, keynotes & een 100-tal verschillende opleidingen”, legt Bart Koninckx uit. “Dit hebben we op een creatieve, plezante en toch heel professionele manier op poten gezet en in goede banen geleid. Met uitstekende resultaten.”

De zaakvoerder is trots met de onderscheiding. “Deze BEA-Award in ons tienjarig bestaan, is voor ons een ware kroon op het werk en een stimulans voor de toekomst waarin we verder willen groeien. Dat uit zich ook in de bijkomende medewerkers die we recent hebben aangeworven. Samen gaan we nog straffe dingen realiseren, wees maar gerust…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.