Landmeters vragen Lantmeeters om schaar boven te halen

PS-Survey Groep, een collectief van vooraanstaande landmeetkundige bedrijven, heeft zopas de opening van hun nieuwe kantoor in Neeroeteren feestelijk gevierd. "Een belangrijke mijlpaal in de voortdurende groei en ontwikkeling van onze groep", zegt CEO Peter Strigencz.

PS-Survey Groep bestaat uit vier landmeetkundige bedrijven: PS-Survey, PS-Survey Bouwmaatvoering, Avisum en PS Landmeters. Samen vormen ze een jong en dynamisch collectief van vakspecialisten, die mee aan de top staan van de landmeterbranche. "Dat komt omdat we een innovatieve aanpak hanteren en gebruik maken van geavanceerde technologieën", vertelt de CEO. "Het laat ons toe om te groeien, en daar gaat uiteraard gepaard met een toenemende behoefte aan kantoorruimte. Met onze nieuwe vestiging in Neeroeteren (Maaseik) komen we daar aan tegemoet. Een ruime en moderne werkplek voor elke medewerker is belangrijk om in alle comfort elke dag de nodige kwaliteit af te leveren." Het complex werd getekend door BuroB en gebouwd door de Voordenkers van Mathieu Gijbels uit Oudsbergen.

Waarom Neeroeteren? "We zijn ondertussen actief in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk", aldus nog Peter Strigencz. "Vandaar dat we op zoek gingen naar een strategisch gelegen uitvalsbasis. Maar ook lokaal hebben we een grote verankering. We leveren vaak diensten voor projecten in en rond de Maas, wat van Neeroeteren het geschikte vertrekpunt maakt."

Het nieuwe kantoor werd officieel ingehuldigd door de Maaseikse burgemeester Joris Tollenaere en de Limburgse gouverneur Jos Lantmeeters. Zij konden na het doorknippen van het lintje kennismaken met de medewerkers, die hier zullen instaan voor onder meer de klantenservice, projectbeheer en de ontmoetingen met partners.

"Wij kijken er naar uit om onze bestaande én nieuwe klanten te ontvangen in ons nieuwe kantoor", besluit Peter Strigencz.