Nieuws Limburg Limburger lanceert concept voor sanitair-renovatie

Limburger lanceert concept voor sanitair-renovatie

Limburger lanceert concept voor sanitair-renovatie

Toletto is de naam van een gloednieuwe bvba, die in België en Luxemburg een erg succesvol Nederlands concept gaat lanceren. Vanuit Halen neemt Peter Vaes (als nevenactiviteit) het initiatief om sanitaire ruimtes waar veel passage is, zoals in tankstations, scholen, winkelcentra, sportstadions, enzovoort, helemaal te renoveren en te moderniseren.

Peter Vaes 2“Het gaat om een totaalconcept, waarbij aspecten als het interieurontwerp, de materialen, de technieken, hygiëne, duurzaamheid of een automatisch betalingssysteem geïntegreerd zijn,” zegt Peter Vaes, die hiervoor ook op de steun mag rekenen van Bas van de Kreeke. “In Nederland is dit heel succesvol. En ook bij ons zijn de eerste reacties erg positief. Weldra zullen we hier voor een keten van tankstations de eerste pilootprojecten uitvoeren. De uitbaters staan te popelen. Zij merken dat er vandaag honderden voertuigen gewoon voorbijrijden, omdat de toiletruimtes niet op niveau zijn. Hierdoor missen ze erg veel inkomsten van brandstof, maar ook van de winkel en het restaurant.”

Hieronder alvast een foto van een project ‘voor en na’ de tussenkomst van Toletto:

voor toletto

Toletto 3

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.