Nieuws Limburg Limburgse app bezorgt VDAB betere jobmatch

Limburgse app bezorgt VDAB betere jobmatch

Limburgse app bezorgt VDAB betere jobmatch

Stel dat je als werkzoekende een jobbeurs bezoekt. En dat je meteen bij het binnenkomen op je smartphone kan aflezen welke standhouders specifieke vacatures voor jou hebben… Futuristisch? Nee… het jonge Hasseltse bedrijfje Appwise heeft voor de VDAB deze toepassing geschreven. Vandaag (donderdag 13/2) wordt ze voor het eerst gebruikt op de jobbeurs van de PXL.

ria gijbelsRia Gijbels, teamleider accountmanagent bij de VDAB (foto), legt uit: “De vacatures van de deelnemende bedrijven die bij ons gekend zijn, worden in de app gelinkt. Op die manier krijgt de bezoeker een overzicht en wordt hij dadelijk geconfronteerd met de openstaande vacatures die voor hem geknipt zijn. We zijn benieuwd hoe de studenten hierop reageren.”

Ook benieuwd, is Steffen Brans van het jonge Hasseltse bedrijfje Appwise, dat de toepassing ontwikkelde. “We zijn hier ruim een half jaar geleden mee gestart, en kijken nu uit naar de vuurdoop. De tests zijn nu voorbij. We zijn klaar voor de launch!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.