Nieuws Limburg Limburgse architecten scoren in referentieboek

Limburgse architecten scoren in referentieboek

Limburgse architecten scoren in referentieboek

Buitengewoon Belgisch Bouwen, een boek waar de mooiste referenties van residentiële bouwprojecten instaan, heeft de selectie bekendgemaakt van de 50 woningen die zullen gepubliceerd worden. Maar liefst 350 architecten hadden een inzending gedaan. Bij de uitverkoren projecten zijn er ook heel wat die uit de koker komen van Limburgse architectenkantoren, zoals Egide Meertens (Plus), Klaarchitectuur, Dhoore-Vanweert, Karla Menten, Mass Architects,…

egide plus prijsDe winnaars zijn allemaal gepubliceerd op de Facebook-pagina van At Home Publishers. De afbeeldingen dienen zoveel mogelijk ‘likes’ te verzamelen om op 11 juni in Antwerpen te worden verkozen voor de BBB Awards. Stemmen kunnen uitgebracht worden tot 31 maart. Tijd om uw voorraad chauvinisme boven te halen en onze Limburgse ontwerpers een hart onder de riem te steken!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.