Nieuws Limburg Limburgse ICT-specialistes in running voor prijs

Limburgse ICT-specialistes in running voor prijs

Limburgse ICT-specialistes in running voor prijs

Nathalie VancluysenNathalie Vancluysen uit As is één van de genomineerden voor de Young ICT Lady of the Year. Dit is een wedstrijd voor jonge professionals, georganiseerd door Data News. Nathalie Vancluysen (28) is technologie-consultant bij Hewlett-Packard. Ze heeft een masterdiploma in de informatica van de KU Leuven en ging daarna als programmeur aan de slag bij diverse werkgevers. Ze schrijft in haar vrije tijd software voor een centrum dat autistische kinderen behandelt.

Marlies_AdamczykEr is trouwens nog een Limburgse genomineerd voor deze prijs. Marlies Adamczyck van Groep H. Essers (27) hoort ook bij de finalisten. Zij staat bij de Genkse logistieke groep in voor heel wat projecten om de flow van de goederen in het magazijn te optimaliseren. Ze wordt door haar collega’s beschouwd als een pragmatische doener.

Het publiek mag meestemmen via deze link.

Op 6 februari wordt in het Brusselse Plaza-hotel bekendgemaakt wie met de prijs aan de haal gaat.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.