Nieuws Limburg Limburgse Wooncentrale neemt Zonhovense sectorgenoot over

Limburgse Wooncentrale neemt Zonhovense sectorgenoot over

Limburgse Wooncentrale neemt Zonhovense sectorgenoot over

De Limburgse WoonCentrale in Hasselt, neemt alle verhuuractiviteiten over van Century 21 Axion Vastgoed uit Zonhoven. Daarmee komen zo’n 180 extra panden in rentmeesterschap in de portefeuille van Limburgs grootste verhuurmaatschappij. “Beide partijen vonden elkaar op het juiste moment,” zegt LWC-bestuurder Michel Lambrechts.

Michel Lambrechts (foto), zelf 18 jaar lang LWC-medewerker, staat sinds 2011 aan het hoofd van de Hasseltse vastgoedmakelaar, nadat de familie Tackoen zich via de nieuwe vennootschap Wallter op het bedrijfsvastgoed ging richten. “De eerste doelstelling was natuurlijk de continuïteit te verzekeren,” zegt Lambrechts. “Maar ik merkte ook dat er bij onze medewerkers het potentieel én de wil aanwezig was om méér te doen. Dus waren we al een tijdje aan het uitkijken naar een mooie gelegenheid om een competitieve zet in de markt te doen. Zodoende kwam ik in contact met Luc Schrijvers van Century 21 Axion Vastgoed, die zich meer wilde concentreren op zijn verkoopsactiviteiten en vastgoedexpertise, en die daarom op zoek was naar een degelijke overnemer die kon instaan voor een optimale dienstverlening voor de verhuuractiviteit.” Huurders en verhuurders zullen van de hele regeling amper iets merken, verzekert Lambrechts nog.

LWC telt vandaag 16 medewerkers. Die verhuren nu jaarlijks 425 woningen en appartementen, verkopen er zo’n 100 en verzorgen het rentmeesterschap van ongeveer 1100 panden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.